Szolgáltatásaink

100%-ban egyedi igényeket szolgálunk ki, mind műszaki, mind pedig költség oldalon. Több év szakmai tapasztalat. Kiváló szakmai háttér. Munkabiztonság. Átfogó megoldások.

Termékeink

Belső árnyékolók

Szalagfüggöny

Általában irodák, bankok nyílászáróinak textil árnyékolója. A függőleges lamellák forgatásával és elhúzásával szabályozható a helységbe bejutó fény.

Reluxa

Alumíniumból készülő, lamellás belső árnyékoló. A lamellák felhúzásával és billentésével szabályozható, a helységbe bejutó fény.

Roletta

Textilárnyékoló, a lakberendezésnél minden stílusnál megállja a helyét.

Sávroló

A roletta egy modernebb változata. Vízszintesen fényzáró és fényáteresztő anyagok váltják egymást a textilen. Működése közben a csíkok váltakozó mozgásával érhetjük el a fényzárást illetve a fény bejutását.

 

Külső árnyékolók

Redőny

A legpraktikusabb és legelterjedtebb külső árnyékoló. Széles választéka lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen nyílászáró elé felszerelhető.

Szúnyogháló

A rovarhálók ma már nélkülözhetetlen kiegészítői a lakásoknak. a háló minden esetben szürke üvegszálas sűrű szövésű, mely a fényt és levegőt beengedi, de a rovarokat kívül tartja

Napellenző

Kiválóan alkalmas teraszok, erkélyek, éttermek, kerthelyiségek árnyékolására. Készülhet kurblis, illetve motoros működtetéssel. A ponyva színe katalógusból választható. Szarufára, vízszintes függőleges falfelületre szerelhető.

Zsaluzia

A legmodernebb külső árnyékoló. Nagyfelületű nyílászárók árnyékolására alkalmas. A zsaluzia kurblis illetve motoros működéssel készülhet. A redőnnyel ellentétben fényzárása nem 100%-os, de a forgatható lamellákkal egyedi módon szabályozhatjuk a fény bejutását.

Árnyékolók javítása és szerelése

Nagyon sok esetben a már meglévő árnyékolókat meghibásodás esetén meg lehet javítani. Ilyenek például redőny gurtni/zsinór szakadás, műanyag redőnynél a léc törései, redőny automata, redőnymotor meghibásodása stb.
Szúnyoghálóknál szintén ez a helyzet. Hálószakadásnál elegendő csak a háló cseréje, rugó csere.

Faredőnynél meghibásodás lehet a gurtni szakadása, automata meghibásodása, motoros faredőnynél a motor meghibásodása, befűző gurtni szakadása (amit a felső 8-10 lécen fűztek át régen).

Sűrűn előforduló probléma a régi fatengely elöregedése, amit már csapágyakon gördülő fémtengelyre lehet cserélni.

Rolós szúnyogháló
Külső tokos alumínium redőny

Zováth Bence Sándor EV.
1047 Budapest, Kisfaludy utca 34.

Hívj minket!

Küldj üzenetet!

Minden jog fenntartva! Az oldalon található szövegeket és képeket szerzői jog védi! Zováth Bence Sándor EV. írásos engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem használható fel az oldal tartalma! Minden engedély nélküli felhasználás 50.000 Ft + Áfa/nap költséget von maga után!