Árlista

Szúnyogháló javítás

Szúnyogháló javítási ár Budapest

I.ker a , II.ker, V.ker, VI.ker, VII.ker, VIII.ker, IX.ker, X.ker, XI.ker, XII.ker, XIV.ker, XV.ker, XVI.ker, XVII.ker, XIX.ker, XX.ker, XVIII.ker; XXI.ker; XXII.ker; XXIII.ker. A lenti árak ezekre a kerületekre értendőek.

Az árak a kiszállás díját tartalmazzák. Kérjük, görgessen lejjebb az árlista megtekintéséért.

Szúnyogháló javítási ár Budapest

III.ker; IV.ker; XIII.ker; XIV.ker, XV. ker a lenti áraktól eltérőek, érdeklődjön munkatársunknál.

Az árak a kiszállás díját tartalmazzák.

Kérjük, görgessen lejjebb az árlista megtekintéséért.

Fontos információ

Az alábbiakban megadott árakat tájékoztató jelleggel szerepeltetjük honlapunkon, hogy megkönnyítsük leendő ügyfeleink kalkulálását a szúnyogháló javításokkal kapcsolatban.
Az árak kiszállással együtt értendőek.
Komplikáltabb javításoknál illetve nehezen hozzáférhető helyeken az árak eltérőek lehetnek, de ezt csak a helyszínen lehet megmondani.

Áraink az Áfa összegét nem tartalmazzák, az Áfa 27%.

Rolós szúnyogháló javítás

25.000Ft-35.000Ft/db

Mérettől függően Rolós szúnyoghálók az esetek többségében javíthatóak, viszont előfordulhat pár típusnál, hogy a javítás során a régi műanyag alkatrészek eltörnek és ha azt pótolni nem lehet, akkor pl.: egy tokvég, ha eltörik és nincsen hozzá már alkatrész, akkor tokot kell cserélni ami megnövelheti a költségeket, ebben az esetben érdemes elgondolkodni, hogy inkább új szúnyoghálót kérjünk, mert ár érték arányban jobban fogunk járni. Mérettől függően Rolós szúnyoghálók az esetek többségében javíthatóak, viszont előfordulhat pár típusnál, hogy a javítás során a régi műanyag alkatrészek eltörnek és ha azt pótolni nem lehet, akkor pl.: egy tokvég, ha eltörik és nincsen hozzá már alkatrész, akkor tokot kell cserélni ami megnövelheti a költségeket, ebben az esetben érdemes elgondolkodni, hogy inkább új szúnyoghálót kérjünk, mert ár érték arányban jobban fogunk járni.

Oldalhúzós szúnyogháló javítás

25.000 Ft-40.000 Ft/db

Mérettől függően. Oldalhúzós szúnyoghálók az esetek többségében javíthatóak, viszont előfordulhat pár típusnál, hogy a javítás során a régi műanyag alkatrészek eltörnek és ha azt pótolni nem lehet, akkor pl.: egy tokvég, ha eltörik és nincsen hozzá már alkatrész, akkor tokot kell cserélni ami megnövelheti a költségeket, ebben az esetben érdemes elgondolkodni, hogy inkább új szúnyoghálót kérjünk, mert ár érték arányban jobban fogunk járni.

Duplatokos szúnyogháló javítás

30.000 Ft-55.000 Ft/db

Mérettől függően Duplatokos szúnyoghálók az esetek többségében javíthatóak, viszont előfordulhat pár típusnál, hogy a javítás során a régi műanyag alkatrészek eltörnek és ha azt pótolni nem lehet, akkor pl.: egy tokvég, ha eltörik és nincsen hozzá már alkatrész, akkor tokot kell cserélni ami megnövelheti a költségeket, ebben az esetben érdemes elgondolkodni, hogy inkább új szúnyoghálót kérjünk, mert ár érték arányban jobban fogunk járni.

Ajtós(zsanéros) szúnyogháló javítás

20.000 Ft-30.000 Ft

Mérettől függően. Több darab esetén kedvezmény

Fix szúnyogháló javítás

20.000 Ft-30.000 Ft

Mérettől függően
Több darab esetén kedvezmény

Pliszés szúnyogháló javítás

Pliszés szúnyoghálóknál egyedi ár, helyszíni felmérés szükséges hozzá, nem minden pliszét lehet már javítani, olyankor a szúnyogháló teljes cseréje szükséges.

Áraink az Áfa összegét nem tartalmazzák, az Áfa 27%.

Zováth Bence Sándor EV.
1047 Budapest, Kisfaludy utca 34.

Hívj minket!

Küldj üzenetet!

Minden jog fenntartva! Az oldalon található szövegeket és képeket szerzői jog védi! Zováth Bence Sándor EV. írásos engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem használható fel az oldal tartalma! Minden engedély nélküli felhasználás 50.000 Ft + Áfa/nap költséget von maga után!