A rolós szúnyogháló talán mondhatni a legelterjedtebb, legnépszerűbb típus a piacon. Sokan nagyon szeretik, mert amikor szükség van a rovarok elleni védelemre, akkor az a háló lehúzásával egy mozdulattal megvalósítható, míg a háló felengedésével szabaddá tehető az ablaknyílás. A fentről lehúzható rolós szúnyoghálókat kétféle módon lehet kérni. 

Az egyik a redőnnyel egybeépített kombi kivitel bár itt már a redőny választásánál érdemes figyelni, hogy lehetőségünk van, hogy már a redőnyünkben benne legyen a szúnyogháló, mert ezt sokan elfelejtik vagy nem is tudják, hogy van ilyen redőny, a másik mód pedig a különálló rolós szúnyogháló. Új redőny készítésekor ugye a redőnnyel egybeépített szúnyogháló is készíthető, viszont az utólag szerelt rolós szúnyogháló nem minden esetben, ez helyzet függő, de jobban szokott védeni, illetve jobban zárja a réseket. 

A rolós szúnyogháló felhúzásáról a tokszerkezetbe épített rúgó gondoskodik, ha pedig le szeretnénk húzni a hálót, akkor csak egyszerűen a hálóakasztót kell beakasszuk az ebbe kialakított profilba. Egész széleset is le lehet gyártani belőlük ilyenkor már kifújásgátló kefével szoktuk szerelni, nagyobb profillak és ebben az esetben a tokvégek is alumíniumok.

Kapcsolódó videóanyag, videósegédlet

Zováth Bence Sándor EV.
1047 Budapest, Kisfaludy utca 34.

Hívj minket!

Küldj üzenetet!

Minden jog fenntartva! Az oldalon található szövegeket és képeket szerzői jog védi! Zováth Bence Sándor EV. írásos engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem használható fel az oldal tartalma! Minden engedély nélküli felhasználás 50.000 Ft + Áfa/nap költséget von maga után!