A reluxa egy hagyományos árnyékoló típus, ahova szerelni szoktuk azok az irodák, éttermek, szállodák, de egyébként páran szokták még otthonra is kérni, azért még sokak szemében kedvelt árnyékoló típus, amely nagy üvegfelületek árnyékolására is alkalmas, továbbá azért ez is távol tartja
az UV sugarakat is. Az alumínium lamellák általában hosszú élettartamúak és ami még jó benne, hogy a lamellák különböző szögben való beállításával a fénybeáramlás is jól szabályozható. Az úgynevezett üvegpálcával tudjuk állítani a lamellák dőlésszögét ami nem üvegből készül, hanem sima műanyagból, a zsinórral pedig fel vagy lefele tudjuk engedni a reluxánkat. Szerelhetőek falra ablak keretre, illetve az ablaküveg belső falcára a szegőlécekre.

Reluxa
Reluxa

Kapcsolódó videóanyag, videósegédlet

Zováth Bence Sándor EV.
1047 Budapest, Kisfaludy utca 34.

Hívj minket!

Küldj üzenetet!

Minden jog fenntartva! Az oldalon található szövegeket és képeket szerzői jog védi! Zováth Bence Sándor EV. írásos engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem használható fel az oldal tartalma! Minden engedély nélküli felhasználás 50.000 Ft + Áfa/nap költséget von maga után!