Alumínium redőny 1.

A 7.kerületi Belgrád rakparton építettünk be motoros illetve kézi működtetésű alumínium redőnyöket már meglévő régi redőnytokba. Ennél a munkánknál fontos volt, hogy megtartsuk ezeket a régi fából készült redőnytokokat, mivel ez az épülett védett. Itt opcionálisan lehet még választani új feredőnyök beépítését amivel 100%-ban meg lehet őrizni a régi épület hagyományait, de itt most az ügyfelünk választása az alumínium redőnyökre esett.

Alumínium redőny 2.

A Belgrád rakparton jártunk ismét a 7. kerületben és szereltünk fel egy lakásban a régi redőnytokok megtartásával motoros alumínium redőnyöket fehér színben. Itt egy egy műemlék felügyelet által védett épület, így nem mindegy mit teszünk az épület homlokzatára, valamint előírás, hogy a redőnytokokhoz sem szabad hozzányúlni, így azokba szépen beépítettük az új motoros alumínium redőnyöket.

Alumínium redőny 3.

Az egyik Cordia lakóparkban a 11.kerületben szereltünk motoros redőnyöket, pontosabban a kézi redőnyökből csináltunk motoros redőnyöket. Ezek már meglévő alumínium redőnök voltak egyedi RAL7016-os színben ami manapság elég divatossá vált építésekkor. Itt 9db redőny motorizálását csináltuk meg, 1db kisebb redőny volt, ahol egy jeladót is kellett beépítsünk mivel annyira kicsi volt a redőny, hogy redőnymotorból is a rövidet kellett beletegyük, amiről azt kell tudni, hogy nem rádiós a motor, ezért egy jeladót kötöttünk rá így rádióssá téve azt a redőnyt is, szóval ezt a problémát így tudtuk, illetve szoktuk megoldani. 2db 15+1 csatornás távirányítót kértek tőlünk, ezekkel a távirányítókkal külön-külön egyesével is lehet a redőnyöket működtetni, illetve egyszerre is fel vagy le tudjuk engedni az összes redőnyt.

Peremes fix szúnyogháló

A 4.kerületben káposztásmegyeren szereltünk fel peremes fix szúnyoghálókat egy lakásban. Ezekről annyit lehet tudni, hogy az ember bármikor leszedheti őket, mivel ilyen kis elforgatható fülekkel rögzülnek az ablak tokjához, ez akkor hasznos, ha le szeretnénk mosni a szúnyoghálót, akkor csak leszedjük a helyéről és megfürdetjük a kádban.

Pliszés szúnyogháló

A 4.kerületben szereltünk fel pliszés szúnyoghálót. A pliszés szúnyoghálók harmonika szerűen működnek, bárhol meg tudjuk állítani a szúnyoghálót amikor elhúzzuk, ellentétben a sima oldalhúzós szúnyoghálóknál, ahol mindig egészen a tokba vissza kell kísérjük a szúnyoghálót, mivel ott egy rugó húzza vissza a hálót a helyére, ellentétben a pliszés szúnyoghálóval.

Roletta

A 7.kerületi Belgrád rakparton szereltünk fel fényzáró rolettát. Itt a gerébtokos ablaknak a két ablakszárny közötti részére szoktuk felszerelni a rolettákat ezekben az esetekben, hogy az ablaknak a nyitását ne gátolja a roletta. Ez tok nélküli roletta lefutó sínek nélkül így a teljes fényzárást nem lehet kivitelezni, viszont tökéletes arra, hogy a kíváncsiskodó tekintetek elől védjen, ami ügyfelünknek volt a kérése.

Rolós szúnyogháló 1.

A 9.kerületben szereltünk fel rolós szúnyoghálókat tetőtéri ablakra. Ilyenkor a falkávára szoktuk szerelni a szúnyoghálót, és mindenképpen rolós azaz mozgatható szúnyoghálót kell felszerelni, hogy az ablakot tudjuk ki és becsukni.

Rolós szúnyogháló 2.

A 3.kerületben Csillaghegyen szereltünk fel rolós szúnyoghálókat aranytölgy színben. Ezeknél a rolós szúnyoghálóknál fontos volt, hogy az ablakhoz passzoló színt találjunk, így ügyfelünk választása az aranytölgy színre esett ami teljesen megegyezik az ablaknak a színével.

Rolós szúnyogháló 3.

Csobánkán szereltünk rolós szúnyoghálót, valamint peremes fix szúnyoghálókat is. Itt a barna szín lett kiválasztva, mivel a redőnyök is ugyan olyan színűek, ezen a környéken elég sok rovar van, úgyhogy ez a szúnyogháló megfelelő védelmet nyújt.

Tolóajtós szúnyogháló 1.

A 13.kerületben szereltünk fel tolóajtós szúnyoghálókat. Itt duplapályás sínek kerültek felszerelésre, mivel a szúnyoghálók a redőny elé kerültek, ezért hogy a szúnyogháló el tudja látni a funkcióját két részre lett osztva így zárja a réseket.

Tolóajtós szúnyogháló 2.

Csömörön szereltünk fel tolóajtós szúnyoghálót. Itt egy sima egypályás tolóajtós szúnyoghálót szereltünk fel, a szúnyoghálót egy sínen tudjuk jobbra és balra eltolni.

Zsanéros szúnyogháló és peremes fix szúnyogháló

A 13.kerületben szereltünk zsanéros szúnyoghálót és peremes fix szúnyoghálót. A zsanéros szúnyogháló ebben az esetben macskahálóval lett szerelve, ami jóval erősebb, mint a sima normál szúnyogháló, ezek a háziállatok miatt lettek kitalálva. A peremes fix szúnyogháló pedig sima hálóval lett szerelve, mivel azon a részen nem volt szükség a plusz védelemre.

Zováth Bence Sándor EV.
1047 Budapest, Kisfaludy utca 34.

Hívj minket!

Küldj üzenetet!

Minden jog fenntartva! Az oldalon található szövegeket és képeket szerzői jog védi! Zováth Bence Sándor EV. írásos engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem használható fel az oldal tartalma! Minden engedély nélküli felhasználás 50.000 Ft + Áfa/nap költséget von maga után!