A szalagfüggönnyel nagyobb tereket is tudunk árnyékolni, könnyedén helyettesíthető vele a függöny és a teret is hangulatosabbá lehet vele tenni. Általában irodákba és üzlethelységekbe szoktuk őket szerelni, ritkán lakásokba mondjuk térelválasztóként szokták még kérni. Egyébként nagyon praktikus és könnyen kezelhető nem igényel különösebb karbantartást. A textil anyaga pedig megakadályozza a por megtapadását a lamellákon ez egyébként igaz a sávrolókra meg a rolettákra is. Itt is elég nagy színválaszték áll a rendelkezésünkre szóval mindenki megtalálhatja a számára megfelelő anyagot és színt. A szalagfüggönyök a szabványtól eltérő ablakok árnyékolását is lehetővé teszik, például ferde ablakok esetén. Szerelhetők oldalfalra és mennyezetre. Az árnyékolás könnyen szabályozható, mivel a lamellák a függőleges tengely körül majdnem 180 fokban elforgathatók, illetve vízszintesen elhúzhatóak. 

Amikor a szalagfüggönyt teljesen elhúzzuk a lamellák gyűjtése lehet a kezelőhöz, ellentétesen, kétoldalra, középre vagy szakaszosan, úgyhogy ebben az esetben elég sokat tudunk vele variálni. A szalagfüggöny működtetése igen egyszerű, lehet kézi vagy a karnisra épített motor segítségével elektromosan. A kézi működtetés zsinórral illetve gyöngylánccal történik. A kényelem érdekében pedig a szalagfüggöny elektromosan is vezérelhető. A karnisra épített motor segítségével, egy gombnyomással lehet állítani a lamellák helyzetét. Fali kapcsolóról, vagy távirányítóval lehet működtetni a szalagfüggönyöket ebben az esetben.

Kapcsolódó videóanyag, videósegédlet

Zováth Bence Sándor EV.
1047 Budapest, Kisfaludy utca 34.

Hívj minket!

Küldj üzenetet!

Minden jog fenntartva! Az oldalon található szövegeket és képeket szerzői jog védi! Zováth Bence Sándor EV. írásos engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem használható fel az oldal tartalma! Minden engedély nélküli felhasználás 50.000 Ft + Áfa/nap költséget von maga után!